Kerpe'de Eğlencenin Adresi 3063

Kerpe’ye son yıllarda genç nufusun fazla ilgi göstermeyişin başlıca nedenlerin başında eğlence mekanlarının olmamasıydı.Geçtiğimiz yıllarda Kerpe’de iki farklı disco-bar,birçok restoran ve garden barlarda canlı müzik aktiviteleri olur ve insanlar gündüz denizin tadını çıkarır akşamlarıda farklı konseptdeki eğlence mekanlarında tatillerini unutulmaz kılarlardı.Taki son birkaçyıla kadar durum böyleydi.

Kerpe’deki bu eksikliği gören ve yıllardan beri eğlence sektöründe güzel bir isim yakalamış 3063 adlı işletme Sakarya merkezden sonra Kerpe’de. Farklı ve tamamen yenilenmiş dizaynıyla çok kısa sürede Kerpe’nin eğlence eksikliği gidermiş oldu.

Kerpe ve civar tatil beldelerine tatil için gelenlerin en çok dert yandıkları ve eksikliği her zaman bariz gözüken eğlence sektörüne 3063 Kerpe bomba gibi giriş yaptı ve çok kısa sürede farkını ortaya koydu.

3063 Kerpe şimdilik sadece Cuma ve Cumartesi akşamları misafirlerini kabul ediyor çevre tatil beldelerinden gelmek isteyen gruplara ücretsiz servis imkanı ile ulaşım probleminide ortadan kaldırmış.Tamamen profosyonel bir ekip ile işletilen 3063 Kerpe siz kapıdan içeri girerken size bu güveni sağlıyor ve farkı hissediyorsunuz…

 

Bizlerde KerpeRehberi ailesi olarak bu tarz girişimlere Kerpe’nin her zaman ihtiyacı var diyoruz ve herkezi bu nezih mekana davet ediyoruz…

Kerpe 3063 Bilgi ve Rezervasyon
0 544 433 34 77

kerpe 3063

 

kerpe 3063 1

kerpe 3063 3

kerpe 3063 4

kerpe 3063 5

 

 

Kerpe Kaptan Otel-Kerpe

Reklam
Kerpe Kaptan Restaurant-Kerpe

reklam2